tag:blogger.com,1999:blog-7765552799051631580.post6886939684652544430..comments2023-11-08T09:19:38.897+02:00Comments on Под Гъбката: Щрудел с ябълки и грисПод Гъбкатаhttp://www.blogger.com/profile/09152597863750419365noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-7765552799051631580.post-89440028998731255582015-03-20T11:26:35.950+02:002015-03-20T11:26:35.950+02:00Умирам си за грис и ябълки в сладкиши! Непременно ...Умирам си за грис и ябълки в сладкиши! Непременно ще се пробва, Натали!<br />Прегръдки и усмихнат уикенд!Zornitsa Nikiforovahttps://www.blogger.com/profile/14060435473369926852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7765552799051631580.post-80122662160663496032015-03-17T22:41:10.366+02:002015-03-17T22:41:10.366+02:00Мъхче, само за теб най- голямото парче. Тъкмо нико...Мъхче, само за теб най- голямото парче. Тъкмо никой няма да те притеснява нали няма малини...:)<br />Усмихната сряда!Под Гъбкатаhttps://www.blogger.com/profile/09152597863750419365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7765552799051631580.post-29189478076825939102015-03-17T22:38:56.416+02:002015-03-17T22:38:56.416+02:00Благодаря ти ,Кате! Целувки!Благодаря ти ,Кате! Целувки!Под Гъбкатаhttps://www.blogger.com/profile/09152597863750419365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7765552799051631580.post-62432852828997806692015-03-17T22:38:27.638+02:002015-03-17T22:38:27.638+02:00Определено има за какво старите рецепти да са на п...Определено има за какво старите рецепти да са на почит и да са се запазили толкова дълго. Хубава сряда от мен, Тили! Под Гъбкатаhttps://www.blogger.com/profile/09152597863750419365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7765552799051631580.post-14518185195297644492015-03-17T12:51:16.280+02:002015-03-17T12:51:16.280+02:00И на мен ми харесва, Нати, ама у дома никой не яде...И на мен ми харесва, Нати, ама у дома никой не яде такива неща и само за мен, не е честно. Дали да не опитам твоя и да му се насладя;)? Поздрав и хубав ден!Мъхhttps://www.blogger.com/profile/04199840294948100651noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7765552799051631580.post-85657484406731523482015-03-16T20:50:30.771+02:002015-03-16T20:50:30.771+02:00Нати, разкошен е! Неустоим! Поздрави и прекрасна н...Нати, разкошен е! Неустоим! Поздрави и прекрасна нова седмица!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7765552799051631580.post-936819800549938982015-03-16T20:22:25.695+02:002015-03-16T20:22:25.695+02:00Наистина стара рецепта, но много вкусен сладкиш! З...Наистина стара рецепта, но много вкусен сладкиш! Заслужава си място в блога!<br />Поздрави!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7765552799051631580.post-34075141712516477252015-03-15T21:20:32.247+02:002015-03-15T21:20:32.247+02:00Роси, и аз имам подобни рецепти, към които съм бил...Роси, и аз имам подобни рецепти, към които съм била недоверчива, пък после ме е яд защо не съм ги пробвала по- рано :)<br />Поздрави и усмихната и хубава нова седмица!Под Гъбкатаhttps://www.blogger.com/profile/09152597863750419365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7765552799051631580.post-43277517096913501272015-03-15T21:18:10.240+02:002015-03-15T21:18:10.240+02:00Павлинка, нали знаеш някои рецепти са си с история...Павлинка, нали знаеш някои рецепти са си с история :)<br />Усмивки и прегръдки от мен!Под Гъбкатаhttps://www.blogger.com/profile/09152597863750419365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7765552799051631580.post-44537986203489704812015-03-15T21:15:55.335+02:002015-03-15T21:15:55.335+02:00Като знам колко години го прескачах и колко недове...Като знам колко години го прескачах и колко недоверчива бях към крайния резултат,а пък каква вкусотия е,обожавам го този сладкиш и мигом ти открадвам едно голямо парче,страхотен ти се е получил!През цялото време си мислех,че става сух,пък той се оказа изключително сочен.Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7765552799051631580.post-14008633677821632382015-03-15T21:15:55.124+02:002015-03-15T21:15:55.124+02:00Гери, видя ли как научих нещо ново . Досега винаги...Гери, видя ли как научих нещо ново . Досега винаги съм редила този сладкиш , а колко по- лесно е при теб, всичко смесено! Да знаеш, че ще пробвам! Поздрави и от мен!Под Гъбкатаhttps://www.blogger.com/profile/09152597863750419365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7765552799051631580.post-1860543736260450452015-03-15T21:13:46.881+02:002015-03-15T21:13:46.881+02:00Виолета, видях сладкиша ти с тикви и страшно съжал...Виолета, видях сладкиша ти с тикви и страшно съжалих , че не съм го видяла докато все още имаше тикви! Много ме заинтригува и определено ще пробвам. Благодаря ти , че сподели!Под Гъбкатаhttps://www.blogger.com/profile/09152597863750419365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7765552799051631580.post-19744968252277738122015-03-15T21:09:47.170+02:002015-03-15T21:09:47.170+02:00Благодаря, Таня! Поздрави!Благодаря, Таня! Поздрави!Под Гъбкатаhttps://www.blogger.com/profile/09152597863750419365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7765552799051631580.post-8178696631251579102015-03-15T21:09:07.973+02:002015-03-15T21:09:07.973+02:00Габи, нали знаеш то печенето си е тънък момент :) ...Габи, нали знаеш то печенето си е тънък момент :) дано това , че си го опитала недопечен не те откаже да пробваш. Още повече , че можеш да създадеш собствен набор от вкусове. Хубава нова седмица!Под Гъбкатаhttps://www.blogger.com/profile/09152597863750419365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7765552799051631580.post-23751385710094221032015-03-15T17:25:19.766+02:002015-03-15T17:25:19.766+02:00Много ме развесели с тази история, чувала съм за т...Много ме развесели с тази история, чувала съм за този сладкиш, но никога не съм го правила, ще взема да пробвам, ябълки ям само на сладкиш, така че това е основателна причина! Поздрави от мен!Pavlina Petkovahttps://www.blogger.com/profile/16840846765892741922noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7765552799051631580.post-69889686539706634502015-03-15T15:10:08.536+02:002015-03-15T15:10:08.536+02:00Два пъти съм правила - първия път всичко смесих и ...Два пъти съм правила - първия път всичко смесих и стана супер вкусно. Втория път редих на пластове и нищо не ми се получи. Но при теб изглежда чудесен, Нати! :)<br />Поздрави!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7765552799051631580.post-32036113245094707012015-03-15T14:17:10.311+02:002015-03-15T14:17:10.311+02:00Сигурна съм, че е чудесен на вкус. Правила съм, но...Сигурна съм, че е чудесен на вкус. Правила съм, но с тиква http://kulinarnaavantura.blogspot.com/2014/03/blog-post_6834.html страхотен е. Чудесно би се получил и с круши.<br />Поздрави!Виолета Василева / Кулинарна Авантюра https://www.blogger.com/profile/03335437745350165609noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7765552799051631580.post-78826825434800646132015-03-15T14:03:15.010+02:002015-03-15T14:03:15.010+02:00Нати, много любим и у нас, а твоят е великолепен. ...Нати, много любим и у нас, а твоят е великолепен. Прекрасен ден ти желая!Таняhttps://www.blogger.com/profile/18327329378898710576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7765552799051631580.post-53298689837942229162015-03-15T10:39:19.507+02:002015-03-15T10:39:19.507+02:00Една колежка на работа беше донесла преди може би ...Една колежка на работа беше донесла преди може би два месеца подобен сладкиш с грис и ябълки, хареса ми, но на места беше леко суров. Иначе вкуса си беше ок. Твоят изглежда много добре и не така суров като нейният. Ще се възползвам от рецептата ти някой ден, Нати.<br />Усмихнат ден! Поздрави!gabrielatsulinhttps://www.blogger.com/profile/13740442802492146444noreply@blogger.com