tag:blogger.com,1999:blog-7765552799051631580.post5459940798675658147..comments2023-11-08T09:19:38.897+02:00Comments on Под Гъбката: Кокосов шоколадПод Гъбкатаhttp://www.blogger.com/profile/09152597863750419365noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7765552799051631580.post-82514890261740375952017-10-02T18:48:04.117+03:002017-10-02T18:48:04.117+03:00Ели,ще се радвам да пробваш шоколада. Аз последвах...Ели,ще се радвам да пробваш шоколада. Аз последвах съвета ти и опитах авокадо и банан и много ми хареса.<br />Поздрави!Под Гъбкатаhttps://www.blogger.com/profile/09152597863750419365noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7765552799051631580.post-88685059491270546832017-08-18T10:09:53.577+03:002017-08-18T10:09:53.577+03:00Нати,
ще го изпробвам този шоколад.Аз винаги ползв...Нати,<br />ще го изпробвам този шоколад.Аз винаги ползвам за веган шоколад и авокадо за по - плътна смес или банан.Няма проблем със сладкото, просто организма трябва да се нагоди към естествената захар, а не към изкуствената.Динята и гроздето съдържат много добра плодова захар.А медът , както и сиропът от агаве допълват сладостта.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com