Под Гъбката
събота, 16 декември 2023 г.
Турски мекици
›
Бях обещала на децата мекици , но като се прибрах късно вечерта се оказа ,че нямам кисело мляко. А сутринта рано няма отворени магазини. Раз...
1 коментар:
сряда, 6 септември 2023 г.
Мляко с ориз
›
Рядко го приготвям ,но мъжът ми го обича. А и аз също. -150 г. ориз - 1 л.прясно мляко -350 мл. вода - 1 ч.ч. захар - ванилия по желание - к...
1 коментар:
неделя, 20 август 2023 г.
Паралия Офринио
›
Тази година планирането на почивката остана почти за последния момент. След много колебания къде и как накрая се спряхме на Гърция.Разбира с...
вторник, 18 юли 2023 г.
Домашен сладолед с шамфъстък
›
От малка обичам шамфъстък,но никога не бях го опитвала в сладолед. До миналата година. От тогава съм меко казано пристрастена към този сладо...
2 коментара:
понеделник, 17 юли 2023 г.
Маринованите сиренца на Боги
›
Често, когато имам време гледам кулинарни предавания. Разтоварват ме. Така попаднах на седмица от "Черешката на тортата" в която у...
понеделник, 10 юли 2023 г.
Маслени сладки
›
Много фини и деликатни сладки ,които се топят в устата. Малкият ми син ги хареса много и ни гледаше обвиняващо като ги хапвахме, така че на...
неделя, 9 юли 2023 г.
Руло то тиквички
›
- около 1 килограм тиквички - 4 яйца - 1/2 връзка нарязан на ситно копър - 3 с.л. брашно - 1/2 ч.ч. настърган кашкавал - сол за плънката : ...
›
Начална страница
Преглед на уеб версията