вторник, 3 май 2016 г.

Трявна


Към някои места се връщаш отново и отново като при стар и обичан приятел. Карат те да се чувстваш удобно и уютно.Други провокират сетивата ти и те изненадват.А някои въпреки красотата си не те докосват и те оставят равнодушен. А понякога тръгваш по стари пътеки за да гониш спомени ,но се сдобиваш с нови, защото никога не е същото. Всеки път изживяването е различно! Нещата не се повтарят!
Затова нека се наслаждава ме на всеки момент, защото той е безценен и неповторим.

За втори път се отбих до Трявна, но някак си това не е моето място.Въпреки приятните емоции свързани с пътуването ни до там и престоят ни самото градче не ме развълнува. Но все пак ще покажа малко снимки.





















6 коментара:

  1. Обожавам го това градче! Пъпа ми са хвърлили там едно време.
    Благодаря ти за приятната разходка. Странно, че не ти е харесало. Но всеки вижда красотата по различен начин.
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Съгласна съм с теб, Габи.Както наскоро беше писала и в разходката си до Белинташ всеки различно оценява нещата. Няма логично обеснение, защо едни места ни харесват повече от други.Единственото правилно нещо е да ги посетим за да разберем кое ще остане в сърцата ни и спомените ни.

    ОтговорИзтриване
  3. Аз съм почитател на това красиво градче, Нати.За жалост соц. режима ни накара да гледаме градове с една и съща архитектура - традиционните панелни блокове.А какви красиви градчета имаме, но трябва да ги пазим и ценим.Чудесна разходка и прекрасни снимки.
    Поздрави !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Поздрави и весел празник ,Ели!Радвам се, че разходката и снимките са ти харесали!

      Изтриване
  4. Нати, има местенца към които се привързваме от първият допир, други изискват време, разкриват се постепенно, най-важното са емоциите, които изпитваме, а може би очакванията ти са били други, та затова. Виждам красота и уловени мигове на снимките ти, след време съм сигурна, че пак ще се върнеш в Трявна:). Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кате,очакванията наистина ми бяха други.
      Весел празник!

      Изтриване