събота, 7 октомври 2017 г.

Разядка от печени чушки


4  печени червени чушки
1 скилидка чесън
50 гр. сирене
1 с.л. олио

Чушките се нарязват на дребно, към тях се прибавя олиото и чесъна и се пасират. Сиренето се натрошава и се прибавя към разядката. Разбърква се и се сервира.


Ако желаете, може да пасирате и сиренето с другите продукти, но аз предпочитам да се усещат по- едри парчета.
Количеството на продуктите е ориентировъчно. Според вкуса си може да намалите или увеличите някой от тях.



4 коментара:

  1. Много,много благодаря за чудесната рецепта!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се че ти е харесала рецептата! Поздрави от мен ,Миленка!

      Изтриване
  2. Нати,
    чудесна разядка, правя и аз подобна.Много е вкусна , понякога добавям и различна по вид зеленина.
    Поздрави и лека седмица !

    ОтговорИзтриване