Едва ли ще изненадам някой с тази рецепта, но на мен ми харесва и вкуса и оформлението.Идеята видях някъде в нета, но не си спомням къде. Така че, ако някой си я познае да се обади ще сложа линк. Количеството може да се намали, защото се получават доста!
5 кренвирша
1500 кг. бутер тесто
Тестото се оставя леко да се размрази и се нарязва на ленти по дължина, широки около 1 пръст.
Всеки кренвирш се разделя на 3 равни парчета. Всяко от тях се нарязва на четири. Взема се парченце и се навива лентата от тесто около него. Пече се на 180 градуса, върху хартия за печене, до зачервяване.
Иии любимите ни бутер кренвиршки! Много красиво си ги оформила, моите не стават така, браво, Нати, страхотна си! Иначе за идеята, не знам на кого е, но е популярна от години, аз лично я знам от моето Бонбонче, още тогава нямаше кулинарни блогове и сайтове, така, че може и да е от някое тв предаване, нямам представа. Прегръдки, Нати и прекрасни почивни дни!
ОтговорИзтриванеКате, и на нас са ни любими! Целувки и хубава неделя!
ИзтриванеМного са ни любими и спестявяавреме:)
ОтговорИзтриванеНаистина, стават бързо! Поздрави, Траяна!
Изтриване