четвъртък, 23 август 2012 г.
Печен миш-маш
1 кг. чушки
3-4 глави лук
1/2 ч.ч. олио
3-4 домата
4-5 яйца
1 ч.ч. чаша натрошено сирене.
магданоз на вкус
Нарязва се лукът на кубчета и се пържи в олиото.Добават се нарязаните чушки.Посолява се и се пържи докато поомекнат зеленчуците.Добавят се нарязаните домати и ястието се оставя още малко да се задушат зеленчуците.
Дърпа се от огъня и се прибавя сиренето,нарязания магданоз и разбитите яйца.Разбърка се хубаво и се изсипва в намаслена тавичка.Печете докато се получи приятна коричка.
Количествата на продуктите винаги могат да се променят в полза на чушките или лука.Аз рядко ги меря и обикновено готвя на око.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Апаратът е проработил или има нещо ново, за което да се похвалиш?
ОтговорИзтриване:)
Работи само в Пловдив и то когато реши.Миналата събота и неделя на Ситово отказа да се включи.Ако има нещо ново първо на теб ще проглуша ушите :)
ОтговорИзтриване