вторник, 22 септември 2015 г.
Чили кон карне
500 г. кайма
1 купичка боб
4 големи глави лук
2 скилидки чесън
6 - 7 червени чушки
1 люта чушка
2 зелени чушки
1 морков
500 мл. доматен сок
1/2 ч.л. червен пипер
лют червен пипер по желание
черен пипер
кимион
джоджен
сол
Фасулът се накисва от предната нощ във вода. На сутринта водата се изхвърля и фасулът се сварява в нова вода.Отцежда се.
Лукът, чушките и морковът се нарязват на кубчета.
Лукът се задушава в малко олио. Прибавят се чесънът,морковът и чушките. След като се задушат леко се прибавя каймата.След като каймата се запържи се добавя червения пипер, доматите, фасула.Оставете ястието да покъкри и преди да отстраните от огъня добавете подправките.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Изглежда страхотно, непременно ще направя!
ОтговорИзтриванеНа нас ни хареса , дано и вие го одобрите
ИзтриванеНат, не знаеш колко много ме уцели тук! Толкова много обичам чилито, а тази чинийка пред мен сега направо ме кара да се давя на сухо :) Разменям торта по желание за една порция от създадената от теб вкусотия! Прегръдки силни!
ОтговорИзтриванеЛюси, имаме проблем! Аз не мога да си избера торта защото ги искам всичките!!!! :)
Изтриване