неделя, 2 март 2014 г.

Мечта

С моята половинка отдавна си мечтаем да си имаме къщичка  да живеем на село. Обичам града, но искам градинка и местенце, където моите момчета да тичат на воля, без да се оглеждам за преминаващи коли. Където да си засадя цветя, където децата ми да имат домашни любимци и да видят живи пиленца, не само по телевизията.
Сега вече мечтата ни започна да се осъществява.Вече си имаме нашето местенце.
А това са първите ни дръвчета, които засадихме.Имаме си: дюла, попска круша, череша, синя слива, праскова, ябълка и кайсия!
Стискам палци да се хванат!
Понякога ме хваща страх, за всичко ,което ни предстои, но по- често ми е едно хубаво...хубаво!
13 коментара:

 1. Нати, всяко голямо начинание винаги стряска. Особено ако човек е по-притеснителен и доста отговорен, стараещ се всичко винаги да е перфектно и всички да са добре. Но бъди смела и съм сигурна, че един ден мечтата ви ще е завършена. От сърце ти го желая!
  Поздрави сърдечни! :)

  ОтговорИзтриване
 2. Прекрасно е да имаш едно свое местенце на село, да хапваш плодове от твоите овошки, да вземаш прясно снесени яйчица от курника.....дребни неща, но така така уютни и истински. Успех в новото ви начинание, всичко ще е 6!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Така е,Жани. Това особено важи за мен- селското дете дошло в големия град. Липсват ми тези неща макар спомена за тях да е далечен.Искам да ги покажа и на децата си докато са още малки.
   Поздрави!

   Изтриване
 3. Честито местенце! Началото сте сложили! Успех в начинанието!
  Поздрави!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря, Тили! Имаме нужда от късмет! Хубава седмица!

   Изтриване
 4. Страхотно! Много е хубаво, когато мечтите се сбъдват! Честита ви придобивка, Наталия!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Наистина е хубаво, Снежи особено тези големите...
   Аз затова не спирам да мечтая :)

   Изтриване
 5. Честито, Наталия! няма да се плашиш,когато има желание, има и резултат! По този път вървим у нас от 6 години вече и само хубави неща мога да кажа за реализирането на тази мечта! Попътен вятър и на вас! А и старта е чудесен!

  ОтговорИзтриване
 6. Ох, Мъхче, как ми се ще да седнем по на кафенце и да ми разкажеш! Пък и акъл да взема :)

  ОтговорИзтриване
 7. О, миличка, как съм изтървала тази публикация?! Та тя е толкова красива, и мила, каква радостна новина, живи и здрави да сте и всички дръвчета да се хванат и всички мечти да ви се сбъдват, прекрасно семейство сте! Честито, мила, прегръдки!

  ОтговорИзтриване
 8. О, Катенце, много ти благодаря! Толкова хубаво ми стана от коментара ти!
  Прегръдки!

  ОтговорИзтриване
 9. Разгледах публикацията с особено вълнение! И ние сбъдваме този мечта вече пет години и всяка трудност и усилие си струват. Удовлетворението, когато гледаш дръвчетата, градината и децата да тичат наоколо са неописуеми :) Много късмет и прекрасни емоции ви пожелавам в начинанието!

  ОтговорИзтриване