Тук няма точни количества. Всичко зависи от това колко чушлета искате да имате.Аз първия път пробвах със 100 грама.
люти чушки
захар
сол
оцет
олио
настъргани моркови
скилидки чесън
магданоз
Чушлетата се опукват( пекат се на огън,скара,котлон) от всички страни.
Още топли си поливат с марината приготвена от останалите продукти.
Марината трябва да покрие чушките.
Нати,
ОтговорИзтриванеи аз правя подобни чушки.Имам куп рецепти.Но в последните години ги правим без олио.По - трайни и по - вкусни стават.
Ще ти изпробваме меденките задължително.Правили сме , но стават твърди, когато се охладят.Но иначе вкусът е хубав.Твоите сякаш са друг вид.
Поздрави !
Ели, и аз правя рецепта само с оцет, но тези ми станаха любими!
ИзтриванеА меденките омекват ако са с пълнеж иначе наистина са по скоро хрупкави.
Поздрави.
Тези просто ги обожавам в студено време! Страхотни са станали!
ОтговорИзтриванеИ аз! И в студено и в топло време са ми любими!
ИзтриванеПоздрави!
И аз като Траянчето ги обожавам по това време на годината. Много са вкусни, а колко много обичам тези морковчета около тях?!.... и чесънчето!! Спирам, че ще започна да слюнкоотделям.
ОтговорИзтриванеУсмихнат ден!
:) усмихнат ден и на теб ,Габи!
ИзтриванеТия са ми любими, но напоследък все по-умерено. Стомах,..., какво да го правиш;)
ОтговорИзтриванеУви!Но със сигурност ще ги заместиш с нещо не по- малко вкусно!
ИзтриванеНат, и ние не пропускаме пуканите чушлета! Чудесни са! Поздрави и усмивки от мен!
ОтговорИзтриванеБлагодаря,Люси!Усмихната седмица! А аз се наслаждавам страхотните ти произведения!
ИзтриванеИ на нас са ни любими!
ОтговорИзтриванеЗначи сме голям отбор :)
Изтриване