4 печени червени чушки
1 скилидка чесън
50 гр. сирене
1 с.л. олио
Чушките се нарязват на дребно, към тях се прибавя олиото и чесъна и се пасират. Сиренето се натрошава и се прибавя към разядката. Разбърква се и се сервира.
Ако желаете, може да пасирате и сиренето с другите продукти, но аз предпочитам да се усещат по- едри парчета.
Количеството на продуктите е ориентировъчно. Според вкуса си може да намалите или увеличите някой от тях.
Много,много благодаря за чудесната рецепта!
ОтговорИзтриванеРадвам се че ти е харесала рецептата! Поздрави от мен ,Миленка!
ИзтриванеНати,
ОтговорИзтриванечудесна разядка, правя и аз подобна.Много е вкусна , понякога добавям и различна по вид зеленина.
Поздрави и лека седмица !
Ели, какъв вид зеленина, че ме заинтригува?
Изтриване